3D & CNC-fræsning med præcision

3D og CNC-fræsning

Hos Schwartz udfører vi både 3D-bearbejdning med laser og CNC-fræsning. Begge metoder anvendes for at skabe enkle, fine detaljer, som giver et tilfredsstillende resultat. Men 3D-bearbejdning anvendes typisk i forbindelse med fremstilling af stålstempler, mønter eller medaljer mens CNC-fræsning ofte bliver brugt i forbindelse med fræsning i komplekse materialer som stål, rustfrit stål og en række plastmaterialer. Derudover bruges begge metoder ofte til specialopgaver


3D-bearbejdning og 3D-scanning


Hos Schwartz tilbyder vi 3D-bearbejdning i mange forskellige materialer. Som udgangspunkt er ingen opgave hverken for stor eller for lille, og vi står derfor altid klar til at hjælpe dig, uanset hvad du ønsker bearbejdet. Derudover tilbyder vi også nøjagtig 3D-scanning. 3D-scanning kan være aldeles fordelagtigt i forbindelse med 3D-bearbejdning, og vi benytter derfor ofte en 3D-scanning, for at opnå den helt rigtige nøjagtighed og detajlegrad, inden vi giver os i kast med at bearbejde det ønskede materiale. 

En typisk opgave inden for 3D-scanning kunne for eksempel være modellering fra en kunstner, som efterfølgende skulle bruges til at fremstille smykker , medaljer eller noget helt tredje. 
 

Kontakt os i dag!    Eller ring til os på 33 31 02 20  
CNC-fræsning med stor præcision

Skal du have bearbejdet plader i præcise mål kan vi hos Schwartz tilbyde CNC-fræsning af mange forskellige materialer. Vi sørger altid for at holde os opdateret på den nyeste CNC-teknologi, så du altid er sikret et tilfredsstillende resultat. 

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan udføre 3D og CNC-fræsning i et materiale, du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Hos Schwartz tilbyder vi altid konkurrencedygtige og attraktive priser, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os, for et godt tilbud på 3D og CNC-fræsning.Høj kvalitet og konkurrencedygtige priser på 3D og CNC-fræsning

Hos Schwartz har vi mange forskellige kunder, da vi både hjælper private og erhverv med 3D og CNC-fræsning. Vi har tilmed mange års erfaring på området, og det betyder, at vi er både effektive og detaljeorienteret. Vores store ekspertise er lig med både høj kvalitet og stor præcision, og vi slipper aldrig en opgave, før kunden er tilfreds med det færdige resultat. Derudover tilbyder vi altid tilstrækkelig service og rådgivning, så vi sammen kan finde netop den løsning, der passer til din opgave og dine behov. 


Har du spørgsmål til vores skiltegravering, eller ønsker du at indhente et tilbud, kan du kontakte os på telefon 33 31 02 20. eller udfyld formularen herunder - og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: 33 31 02 20

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 33310220