Brændestempler til alle formål

Brændestempler

Har du brug for professionel hjælp til at lave brændestempler til stempling af træmaterialer eller plast? Hos Schwartz laver vi brændestempler, som kan bruges på mange forskellige materialer. Vores udstyr er moderne, og i kombination med godt og grundigt håndværk, udfører vi kvalitetsstempler med både logoer og navne, og til både virksomheder og private.
 
Er du i tvivl om motivet til dit brændestempel, er du også altid velkommen til at kontakte os, for professionel råd og vejledning.


 

Gør møbler og produkter unikke

Brændestempling bliver brugt til mange forskellige formål – herunder til at navngive/kvalitetsstemple træmøbler og produkter, samt til en form for tyverisikring af private ejendele. Med et brændestempel får du nemlig et slidstærkt stempel, hvilket betyder at tyve vil få aldeles svært ved at fjerne det brændte, hvis f.eks. dine designermøbler skulle blive stjålet. Faktisk kan brændemærker kun fjernes ved kraftig afslibning, hvilket ville gøre værdigenstanden usælgelig som hælervare.
 
Mens det er populært at bruge brændestempler som tyverisikring, bruger andre det i forbindelse med logostempeling af f.eks. egenproducerede træmøbler. En flot, elegant og klassisk måde, hvorpå I som virksomhed kan efterlade et logo på kundens produkter.
 

 
Kontakt os i dag!    Eller ring til os på 33 31 02 20    

Brændestempler kan påføres på stort set alle træmaterialer, og er derfor brugbart til at stemple møbler, trækasser og kunstgenstande. Brændestempler kan også benyttes på nogle former for plast, herunder typisk plast hvor der ikke kan anvendes andre former for stempler. Hos Schwartz vil vi naturligvis altid rådgive dig om den mest hensigtsmæssige løsning til at stemple eller gravere dine ejendele. Kontakt os for et tilbud på brændestempler

Hos Schwartz laver vi brændestempler for både virksomheder og private, og vi står altid klar til at skræddersy en løsning, der passer til dig. Vi står for eksempel altid klar til at lave et brændestempel med jeres firmalogo eller navn, så I kan få en personlig løsning. 

Vi er villige til at gå langt for din tilfredshed, og derfor vægter vi kvalitet og præcision meget højt. Dine brændestempler vil blive udført med stor nøjagtighed og med en slidstærkhed, som medfører, at brændestemplet vil holde i mange år fremover. 

Ønsker du hjælp til brændestempler, eller ønsker du smykkegravering, pokalgravering eller hjælp til andet gravering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 33 31 02 20. Vi ser frem til at høre fra dig. 


Kontakt os i dag på telefon 33 31 02 20 for et godt tilbud på smykkegravering eller udfyld formularen herunder - og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: 33 31 02 20

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 33310220