Gummi & Stålstempler til logo eller motiv

Gummi og stålstempler

Stempler bruges, som navnet antyder, til at stemple en vare med enten et logo, et navn eller et motiv. Men stempler kommer i flere forskellige designs, og der findes forskellige stempler til stempling på forskellige materialer. Hos Schwartz producerer vi brændestempler til stempling af træmaterialer, samt gummi og stålstempler. Er du på udkig efter andre stempler, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid åbne for specialopgaver, og hjælper også gerne med gravering af smykker samt pokal og glasgravering.  
Hvilket stempel du skal bruge, afhænger af formål, og ikke mindst materialer. Er du I tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os for professionel råd og vejledning. 


 

Gummistempler

Gummistempler bruges blandt andet til at stemple på papir, kuverter, regninger med mere. Gummistempler er de mest anvendte stempler, og bruges ofte af både virksomheder og privatpersoner, som ønsker et personligt, klassisk og alsidigt stempel. Virksomheder bruger ofte gummistempler til at signere breve og sætte afsender på kuverter. Dette giver et personligt præg, og ses samtidig som et verificerings- og kvalitetsstempel. Hos Schwartz kan vi hjælpe dig med gummistempler. Kendetegnet for alle vores stempler er, at de er produceret i høj kvalitet, og dermed giver et ensartet stempel, hvor farven ikke løber sammen. Med spatiering og professionel opsætning, kan vi sammen designe et holdbart og funktionelt gummistempel.
 


Kontakt os i dag!    Eller ring til os på 33 31 02 20    
 
 

Stålstempler

Stålstempler anvendes typisk på metalemner, og bliver også kaldt for prægestempler. Stålstempler bruges til stempling af mange forskellige objekter, men er særligt velegnet til at stemple medaljer, maskindele og smykker. Dog er det vigtigt, at dit stålstempel er robust og produceret i kvalitetsmaterialer. Det medfører, at stålstemplet kan holde i mange år, og bruges til stempling af mange overflader, men også at du får et enkelt stempel, hver gang.  


Professionel rådgivning hos Schwartz

Er du på udkig efter gummi og stålstempler? Hos Schwartz har vi stor erfaring i udarbejdelse af stempler, og kan dermed lave et unikt stempel, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Vi sørger altid for, at dine stempler er både holdbare og nøjagtige, så dine gummi og stålstempler kan holde mange år fremover, og altid stemple til præcision.
 
Er du i tvivl om, hvilket stempel du skal vælge, eller ønsker du et specielt logo eller motiv, er du altid velkommen til at kontakte os. Hovedreglen er, at intet er umuligt, og vi vil bestræbe os på, at hjælpe dig i mål med design og udarbejdelsen af netop det stempel, du ønsker.


Kontakt os i dag på telefon 33 31 02 20 for et godt tilbud på smykkegravering eller udfyld formularen herunder - og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: 33 31 02 20

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 33310220