Pokal & Glasgravering med laser eller glasblæsning

Pokal- og glasgravering

Skal du have hjælp til gravering af pokalen i den lokale fodboldklub? Eller champagneglassene til årets studenter? Hos Schwartz er vi eksperter i pokal- og glasgravering. Efter mange års erfaringer garanterer vi gravering med stor præcision og nøjagtighed, så du altid er sikret et flot resultat. Vi hjælper både private og virksomheder med pokal- og glasgravering, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler kyndig og professionel hjælp til en opgave. Har du brug for hjælp til andet graveringsarbejde, udfører vi også smykkegravering, pokalgravering og lasergravering.  


Pokalgravering af mange typer pokaler

Hos Schwartz tilbyder vi gravering af pokaler for privatpersoner, virksomheder, foreninger og institutioner. Pokalgraveringen udføres med moderne udstyr, som sikrer stor præcision og nøjagtighed. Vi udfører typisk gravering af vandrepokaler, krus, fade og klokker. 

Alle pokaler graveres med samme skrifttype og opsætning, som de foregående år, så du kan være helt sikker på et identisk resultat. Har vi ikke den pågældende skrifttype, kontakter vi dig, så vi i fællesskab kan finde en fordelagtig løsning. 
 
 
Kontakt os i dag!    Eller ring til os på 33 31 02 20 
 

Høj kvalitet ved Pokal- og glasgravering

Uanset om du skal have graveret i en vandrepokal eller et champagneglas, står vi hos Schwartz altid klar til at hjælpe dig i mål med din graveringsopgave. Hos Schwartz har vi mange års erfaring med gravering, og vores store ekspertise sikrer dig et tilfredsstillende resultat, hver gang. Samtidig er vores priser altid konkurrencedygtige, og du er altid velkommen til at kontakte os, for et godt tilbud på pokal- og glasgravering.


Glasgravering

Glasgravering er populært i mange sammenhænge, og efterspørges af både private og erhverv. Hos Schwartz tilbyder vi primært to former for glasgravering – glasgravering med enten laser eller glasblæsning.
 

Lasergravering

Lasergravering er en meget udbredt, når det kommer til gravering i glas, og det skyldes, at man ved lasergravering kan opnå en meget stor præcision og med en høj detajlegrad. Derudover egner den sig både til fladt og buet glas.
 

Diamantgravering

Diamantgravering sker med en spids diamant, der bruges især på guld, sølvdele, pokaler osv.

Har du spørgsmål til vores skiltegravering, eller ønsker du at indhente et tilbud, kan du kontakte os på telefon 33 31 02 20. eller udfyld formularen herunder - og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: 33 31 02 20

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 33310220