Lasergravering med millimeterpræcision

Lasergravering

Har du brug for millimeterpræcis lasergravering til et navneskilt, et smykke  eller noget helt tredje? Hos Schwartz udfører vi lasergravering i stort set alt materiale. 

Lasergravering efterspørges af mange – herunder både privatpersoner og erhverv. Det er blandt andet efterspurgt blandt smykkeforhandlere, men også af virksomheder, som ønsker en millimeterpræcis gravering i navneskilte eller andre former for skilteHvad er lasergravering?

Ved lasergravering fjernes bestanddele af materialets overflade, og herefter efterlades et mønster i overfladen. Det særlige ved lasergravering er, at det kan udføres med meget stor nøjagtighed. Samtidig medfører det, at man brænder i overfladen med stor præcision, at den underliggende farve i materialet træder i kontrast. 
 
Høj kvalitet og gode priser
Hos Schwartz vægter vi kvalitet over alt, og derfor kommer kvalitet, præcision og nøjagtig altid i første række. Vi har udført lasergravering i mange år, og vi har derfor stor erfaring på området. Samtidig bestræber vi os altid på, at holde leveringstiden så kort som overhovedet muligt, og at tilbyde lasergravering til gode priser. 


Kontakt os i dag!    Eller ring til os på 33 31 02 20  

 


Gravering for både private og professionelle

Hos Schwartz udfører vi lasergravering til både private og professionelle. Vi tager glædeligt imod enhver opgave – uanset om du ønsker gravering i studentens champagneglas, et personligt smykke – eller mangler gravering af gaveartikler til firmaets julegave. Vi udfører blandt andet lasergravering af: 

●    Serieproducerede varer 
●    Personlige ejendele, herunder kuglepenne, sportsudstyr, lightere med mere
●    Gaveartikler
●    Emner hvor der skal graveres hele vejen rundt, for eksempel vaser

Har du brug for professionel hjælp og sparring? Eller mangler du hjælp til andre opgaver, som 3D og CNC-fræsning eller stempler? Vi står klar med rådgivning og vejledning, og du er altid velkommen til at indhente et godt tilbud. Kontakt os på telefon: 33 31 02 20.

Ovenstående er dog kun et udsnit af de opgaver, vi laver hos Schwartz, og derfor skal du aldrig tøve med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til lasergravering. 

Udfyld formularen herunder - og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: 33 31 02 20

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 33310220